Zola
Zola er vores eneste lyse tæve, og troede vi at Paka var vores damp barn, måtte vi tro om igen. 
 
Zola er en elskelig tæve som er meget knyttet til mig. Hun vil gøre alt for mig og lystre, så snart vi er udenfor vores matrikel. Hun er desværre meget flokhund og af den gøende slags, så vi har købt et gø halsbånd til hende og det virker. 
 
Hun har fuldt knald på og hun hopper 1,5 meter op i luften på bagbenene, bare for at se hvad der sker på den anden side af hegnet. Hun kan heller ikke gå på trapper hun springer 3-4 trin over hver gang, så det bliver et langt hop. 
 
Zola elsker også aktivitet og har været udstillet med rigtig gode resultater. Vi går til lydighed og hun elsker at søge og gå lange ture med hundeklubben. Her er det 10-15 hunde som går ture i Hareskoven. Det er jo en skov med lov til løse hunde og de elsker det. 
 
Zola har haft et kuld hvalpe og sikken en vidunderlig mor hun var. Der var 5, men 2 døde desværre kort tid efter fødslen. De tre resterende hvalpe har alle fået nye vidunderlige hjem. 
 
Zola fik sit andet og sidste kuld 20 november 2019, hvoraf vi selv har beholdt Black Peek A Boos Gaia (Eika). Zola nyder at have en af sine hvalpe omkring sig og vi håber at have Zola hos os rigtig mange år endnu, da hun er en fantastisk hund.
Susanne Fisker-Jensen Kikhanebakken 38 2840
 Holte. TLF.: 29 66 50 20