Zela's Hvalpe 2018
Zela fik sit andet og sidste kuld hvalpe i Juni 2018, 3 pragtfulde tæver, Alba, Tana & Napa samt 4 fantastiske drenge, Nero, Zoro, Nico & Theo alle med en helt vidunderlige personligheder. 
 
Zela var også anden gang en rigtig god mor, som havde lidt udfordringer i starten, med meget høj feber. Dette betød at vi måtte supplere med modermælkserstatning hver tredje time, derefter hver fjerde og til sidst hver sjette. Men alle hvalpe havde det godt og tog på som de skulle. Faren er højt præmieret og hedder PJ (Merriott's Fair Play) en lækker flot grå hanhund, men meget flotte resultater. 
 
Begge forældre dyr har pattela grad 0, hvilket betyder at de ikke har løse knæskaller, som kan være et problem hos nogle Lhasa'er eller små hunderacer generelt. Alle 7 hvalpe er i skrivende stund kun 3 måneder gamle, så vi ved ikke noget om deres pattela endnu, men så snart vi begynder at høre om dette informere vi. 
Hvad vi ved om de 7 hvalpe er: at de alle har fået nogle pragtfulde familier og vi har valgt at beholde Napa hos os. Så håber vi, at hun med tiden kan indgå i vores avl. 
 
Vi har stadig en rigtig god kontakt til vores 6 hvalpekøbere og det er vi jo rigtig glade for som opdrættere, men bestemt ikke noget vi forlanger. 
 
Alle 7 hvalpe har fuld fart på og ser frem til et langt og godt liv.
Mor Zela
Den stolte far 
Kaldenavn PJ, Merriott's Fair Play
Susanne Fisker-Jensen Kikhanebakken 38 2840
 Holte. TLF.: 29 66 50 20