Zola's Hvalpe 2019
Zola har haft sit andet og sidste kuld hvalpe. De blev født 20 november 2019, 3 pragtfulde tæver, Thea (Paya), Kaya (Muffine) & Gaia (Eika) samt den fantastiske dreng Cato (Theo) alle med fantastiske temperamenter og hver deres personlighed. 
 
Zola er helt igennem en fantastisk god mor, som havde lidt udfordringer under fødslen. Hun født disse 4 hvalpe på helt naturlig vis, men så gik fødslen i stå. Dette betød dyrlæge om morgenen, som kunne se yderligere 3 hvalpe. I samarbejde med dyrlæge blev det forsøgt at føde dem naturligt, men om eftermiddagen, blev beslutningen om kejsersnit taget. Desværre overlevede de 3, fuldt udvokset og fede hvalpe ikke (tror de var for længe om at komme ud/i bedøvelse). Vi tog hjem med de 4 hvalpe og Zola, som heldigvis klarede skærene. Det viste sig at der var en sammenvoksning ved livmoderen, hvilket gjorde at de 3 hvalpe ikke kunne komme igennem. Zola fødte ellers helt naturligt første gang, så stort spørgsmålstegn. Vi valgt at fjerne livmoderen på hende i samme moment, da vi ikke ville risikerer noget grimt senere hen. 
Men alle 4 overlevende hvalpe havde det godt og tog på som de skulle. Alle var solgt inden de blev født og jeg som opdrætter, stod i den kedelige situation at skulle skuffe hvalpekøbere på en venteliste. De 3 af hvalpene er flyttet til deres pragtfulde nye familier og trives i bedste stil. Vi har valgt at beholde Black Peek A Boos Gaia, som nu kaldes Eika og så må tiden vis om hun kommer til at indgå i vores avls program, men mon ikke. 😊 
 
Faren til de 4 hvalpe er højt præmieret og hedder PJ (Merriott's Fair Play) en lækker flot grå hanhund, med meget flotte præmieret udstillings resultater. 
Begge forældre dyr har pattela grad 0, hvilket betyder at de ikke har løse knæskaller, som kan være et problem hos nogle Lhasa'er eller små hunderacer generelt. Alle 4 hvalpe er i skrivende stund næsten 4 måneder gamle, så vi ved ikke noget om deres pattela endnu, men så snart vi begynder at høre om dette informere vi. 
 
Vi har stadig en rigtig god kontakt til vores hvalpekøbere og det er vi jo rigtig glade for som opdrættere, men bestemt ikke noget vi forlanger. 
 
Alle hvalpene har fuld fart på og ser frem til et langt og godt liv.
far" til Zola's hvalpe Merriott's Fair play.
Black Peek A Boos Zola (Mor)
Susanne Fisker-Jensen Kikhanebakken 38 2840
 Holte. TLF.: 29 66 50 20